ledger

Ledger & The Sandbox İş Birliği

Fransız kripto cüzdan şirketi Ledger, blockchain oyunu The Sandbox ile sanal dünyada kripto eğitimini teşvik etmek için iş birliği yaptı.

Ledger’ın baş deneyim sorumlusu Ian Rogers, haberi dün gerçekleşen Non-Fungible Konferansı'nda (NFC) duyurdu. İş birliği ile birlikte, metaverse alanına güvenlik getirilmesi ve Ledger’a The Sandbox’ta insanları kripto hakkında bilgilendirecekleri bir yer sağlanması hedefleniyor.

Rogers, Cointelegraph'a yaptığı özel açıklamada ise iş birliğinin en önemli parçasının insanlara güvenlik hakkında eğitim vermek olduğunu belirterek aşağıdaki açıklamaları yaptı: “Gerçek şu ki, eğitimli kişiler Ledger müşterisi oluyor ve bu nedenle insanların güvende olmaları ve kendi kendine saklamanın sunduğu tüm bu inanılmaz hak ve özgürlükleri doğru yönetebilmeleri için gerekli eğitime sahip olduklarından emin olmak istiyoruz.”

Cointelegraph'a konuşan Ledger sözcüsü, şirketin iş birliği hakkında yakında daha fazla detay paylaşacağını söyledi.

Ledger Nedir?

Ledger, kullanıcının özel anahtarlarını içeren USB cihazları olan donanım kripto para cüzdanlarının lider üreticisidir. Fransız firması, faaliyetlerini Bitcoin (BTC) gibi standart kripto para birimlerinin ötesine aktif bir şekilde genişletiyor ve artık paraya çevrilemez jetonları da (NFT’ler) destekliyor.